Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
PO - PÁ: 8:00 - 15:00 hodin
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
NOVINKY V RÁJI GASTRONOMIE
26.02.2019
Kompletní hygiena pro gastronomické provozy
Kompletní produktová řada čistého gastronomického provozu. číst celé
26.02.2019
VERLO - bufetový systém
VERLO - nový bufetový systém inspirovaný přírodou číst celé
26.02.2019
Pec pro grilování na dřevěném uhlí
Pece jsou svojí konstrukcí určeny pro spalování buď dřeva, nebo dřevěného uhlí, slouží jako gril/pec, a můžete v nich vařit nebo grilovat v uzavřené k... číst celé
Zobrazit všechny články

facebook REFERENCE

gastro zařízení

 

vino-pivo.cz

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
  1. Dušan Mikulenčák, Bratislavská 1379/7B, 693 01 Hustopeče, IČ: 64457621, zapsána v registru živnostenského úřadu magistrátu města Hustopeče pod evidenčním číslem: 370403-5421-00, (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zařazení do databáze pro zasílání online obchodních sdělení.
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 3 let a to za účelem:

    • zasílání obchodních sdělení, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Poskytovatel softwaru SENDMAILS - Martin Roubec, Pražská 63K, 669 02 Znojmo
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení rozesílky e-mailových obchodních sdělení, popř. na vlastní žádost fyzické odstranění osobních údajů z databáze e-mailového nástroje
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

NOVINKY V RÁJI GASTRONOMIE

Kompletní hygiena pro gastronomické provozy
26.02.2019
Kompletní hygiena pro gastronomické provozy
Kompletní produktová řada čistého gastronomického provozu. číst celé
VERLO - bufetový systém
26.02.2019
VERLO - bufetový systém
VERLO - nový bufetový systém inspirovaný přírodou číst celé
Pec pro grilování na dřevěném uhlí
26.02.2019
Pec pro grilování na dřevěném uhlí
Pece jsou svojí konstrukcí určeny pro spalování buď dřeva, nebo dřevěného uhlí, slouží jako gril/pec, a můžete v nich vařit nebo grilovat v uzavřené k... číst celé
Katalog HORECA - kompletní nabídka inventáře pro gastronomické provozy
25.02.2019
Katalog HORECA - kompletní nabídka inventáře pro gastronomické provozy
Kompletní katalog gastronomického inventáře pro vaše provozy číst celé
GASTRONOMICKÉ NOVINKY DO E-MAILU
Copyright © 2019 Ráj Gastronomie.cz
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.